fbpx

Personlig beteendekurs

-Din guide till lugna promenader

Reaktiv hund

Sluta känn dig som en dålig hundmatte! Det är dags att ta steget från stress, skuld och förvirring till ett harmoniskt liv tillsammans med din hund. 

I min personliga onlinekurs får du alla verktyg du behöver för att hjälpa din hund gå från skall och utfall till lugn och självsäker.

JAG HAR VARIT DÄR DU ÄR NU…

För 10 år sedan var jag i dina skor. Jag kom hem gråtande från nästan varje promenad och jag kände mig överväldigad och förvirrad över alla råd jag fick. Dessutom kände jag mig som en dålig hundmamma som inte kunde hjälpa min hund hur mycket jag än försökte.

Känner du så här nu? Då finns jag här för att hjälpa dig!

Problemhund stressad hund reaktiv hund hjälp

Välkommen till din personliga onlinekurs!

Du behöver inte kämpa i 5 år som jag. Istället har jag skapat den här personliga 4-veckorskursen specifikt för att hjälpa mattar som du, så att du har alla verktyg du behöver för att förvandla din hund till en balanserad och harmonisk familjemedlem.

Varför är den här kursen annorlunda?

Det som skiljer den här onlinekursen från andra är att varje vecka kommer du att få handplockade övningar (av mig) levererade direkt till din inkorg. Kursen är alltså personlig för din hund och ert problem.

Till skillnad från andra onlinekurser erbjuder jag även samma nivå av support för dig som jag gör för mina privata coachingkunder. Du kan bara maila mig när du vill under de kommande 2 månaderna så kommer jag personligen att svara på alla dina frågor och ge vägledning när du behöver det. Jag tror på dig, och jag kommer finnas där för dig varje steg på vägen.

Bonus!

Som en bonus får du exklusiv tillgång till alla övningar under 2 månader så att du inte behöver stressa dig igenom kursen. Jag vill ge dig den kunskap och de verktyg som krävs för att skapa en varaktig förändring i din hunds beteende

1000kr rabatt – Just Nu!

Jag erbjuder även privat coachning där vi har personliga möten via zoom, men pris för coaching startar från 5000kr, vilket jag vet inte passar allas budget.

Jag känner att varje hundägare förtjänar möjligheten att uppleva skillnaden med personligt utvalda övningar. Det är därför jag erbjuder den här kursen till ett rabatterat pris av 2990kr just nu! Men skynda för priset går snart upp till 3990kr.

Missa inte chansen att skapa ett harmoniskt liv med din hund för ett fantastiskt pris.

EN TIDIGARE KUND SÄGER…

Att jobba med Ulrika var DET BÄSTA vi har gjort för Kosmos och för vår lilla familj.

Ulrika har en naturlig känsla för hundar och hon gör allting tvärtom än alla andra tränare som vi har tränat med. Hon är helt fantastisk och hon vände på allting.

Vi känner en OERHÖRT och OBESKRIVLIG LÄTTNAD och GLÄDJE nu. Vi är lugna och har tillit till oss själva och vi kan även lita nu på vår lilla (stora) hjärta, Kosmos som är nu en lugnare tonårig på 21 månader. Tusen tack!!!

– Aura & Kosmos

Personlig beteendekurs

Det här ingår i kursen 

Handplockade övningar och en skräddarsydd kurs för din hund och ert problem

Support från mig under 2 månader från kursstart, så du aldrig behöver klia dig i huvudet.

4 djupdykande kursmoduler som levereras direkt till din inbox

Tillgång till alla övningar och teorilektioner i 2 månader från kursstart, så du aldrig behöver stressa.

Tillsammans get vi din hund det liv han förtjänar!

BOKA HÄR

3990kr… just nu: 2990kr!

Inte redo för en helt personlig onlinekurs? 

B

Inga problem!

Jag har också kortare kurser som du kan boka här!

Problemhund stressad hund reaktiv hund hjälp