Privat Coaching 

Reaktiv Hund

Reaktiv hund

S

Det här kan vara du om några månader!

Hur skulle det kännas att gå på en promenad UTAN att behöva oroa dig för vad som kan dyka upp runt nästa knut?

Jag hjälper dig uppnå lugna och harmoniska promenader, så att du kan sluta känna dig nervös varje gång du går utanför dörren!

Tillsammans förbättrar vi din hunds hälsa och beteende så att ni båda kan njuta av livet igen.

 

Psssst… Vi måste prata!

B

Känner du en klump i magen varje gång det dyker upp någon i fjärran på promenaden? Du försöker kanske avleda din hund med alla knep du kan men vet att den där explosionen kommer hända när du kommer närmare. 💥

Blir du stirrad på och kanske till och med hånad av andra hundägare på promenaden? Känns varje dag jobbig? Såhär jobbigt skulle det ju inte va att ha hund…..

Jag förstår hur det känns att vara fast i en daglig spiral av skam och frustration över din hunds beteende. Det finns hopp, jag lovar!

Låt mig göra en sak klar från början…. Du är INTE ensam och det är INTE DITT FEL!  Jag skulle aldrig skylla på dig. Du är den bästa hussen/matten din hund kan någonsin ha. Bara att du är här just nu, betyder att du vill det bästa för din hund så ge inte upp än. 

Det är mitt jobb att hjälpa dig utveckla de verktyg du behöver för att uppnå ett stressfritt liv med din hund. Här är vi experter på stress och reaktivitet, och vi gör inte som alla andra, så om du är redo för något annorlunda och nytänkande , läs vidare.👇

Tillsammans kan vi visa världen hur fantastisk din hund verkligen är!

EN TIDIGARE KUND SÄGER…

Att jobba med Ulrika var DET BÄSTA vi har gjort för Kosmos och för vår lilla familj.

Ulrika har en naturlig känsla för hundar och hon gör allting tvärtom än alla andra tränare som vi har tränat med. Hon är helt fantastisk och hon vände på allting.

Vi känner en OERHÖRT och OBESKRIVLIG LÄTTNAD och GLÄDJE nu. Vi är lugna och har tillit till oss själva och vi kan även lita nu på vår lilla (stora) hjärta, Kosmos som är nu en lugnare tonårig på 21 månader. Tusen tack!!!

 

– Aura & Kosmos

DAGS ATT BALANSERA DIN HUNDS LIV!

Reaktivitet hos hundar är ett tecken på en inre obalans. Hälsa, stress och beteende är nära länkat. Om en av dem är ur balans, kommer resten vara det också. Det många tror endast är ett beteendeproblem är ofta stress- eller hälsorelaterat. 

Att kunna hjälpa dig med alla tre av de här delarna är unikt, och utan det här holistiska perspektivet kommer ingen träning varken bli långvarig eller framgångsrik. Det här är anledningen till att din träning hittills inte fungerat.

JAG HAR VARIT DÄR DU ÄR NU…

Nyligen fick jag frågan varför jag valt att arbeta med reaktiva hundar. Den enkla anledningen är att jag har varit där själv. Jag har skämts över min hund och känt ångest inför varje promenad. Jag har kollat över axeln var femte sekund och känt mig nervös att gå runt ett hörn. Jag vet hur det känns att ha en reaktiv hund. 

Jag vet att man ofta blir satt längst bak i klassen när man försöker gå på kurs, och jag förstår hur de där blickarna känns som man får från andra hundägare. Världen blir mindre och mindre för varje dag som går. 

Det här är anledningen till att jag valt att jobba med just dig. Du förtjänar en tränare som lyssnar på dig och förstår vad du går igenom. Hos mig får du och din hund min fulla uppmärksamhet. Jag vill att du ska känna dig stöttad och lyssnad på, och så klart vill jag att du ska se de framsteg du och din hund förtjänar. Allt för att ni ska lämna de jobbiga känslorna bakom er och börja njuta av livet igen. 

Många tränare, instruktörer och hundpsykologer där ute kommer inte kunna hjälpa dig på det sättet jag kan. Tro mig, jag har varit till många under de senaste 10 åren, men ingen tänker på att hundens hälsa och stressnivåer kan spela roll. Jag var likadan, länge. Men märkte snart att jag inte såg några långvariga resultat. Därför började jag lära mig mer och mer om hur hundmat och beteende hänger ihop och kan påverka hundens humör och hälsa. Det här är grädden på moset som ger alla mina kunder den framgång de förtjänar. 

Dixie och hennes ägare tränar impulskontroll med Ulrika över Zoom

VARFÖR TRÄNING PÅ DISTANS? 

Det här är ett arbetssätt jag valt långt före pandemin eftersom det är det mest effektiva sättet att jobba med reaktiva hundar.

Genom att jobba online eliminerar vi extremt mycket onödig stress för din hund. Du har säkert varit på en kurs eller två där din hund blivit så stressad att han skällt sig genom alla 6 veckor? Eller så har du märkt att din hund snabbt vänjer sig vid de andra ägarna och hundarna på kursen men så fort ni kommer hem är det samma gamla visa?

När vi arbetar på distans tar vi bort all onödig stress, och din hund kan faktiskt ta in det vi vill lära honom/henne, och när du känner dig lugn i din hemmiljö kan du också ta in all den kunskap du behöver för att hjälpa din hund. 

Distansträning är helt enkel nyckeln till snabba framsteg för dig med reaktiv hund. 

Redo för en förändring?

B

PRIVAT COACHING 

Psst… I’m happy to do coaching in English. 

S

Såhär kan jag hjälpa dig

I våra regelbundna träffar online, guidar jag dig genom den teori och övningar som jag hand-plockat för din hunds personlighet.

I slutet kommer du ha lärt känna din hund från insidan ut, så att du vet exakt varför de skäller och gör utfall samt hur du tränar upp din hunds förmåga att klarar av stressiga situationer ni stöter på dagligen.

v

60 - 90 min coaching samtal via Zoom (online video chatt)

Vi hörs varannan vecka och går igenom er personliga träningsplan, steg för steg.

Nytänkande och innovativa metoder

Här gör vi inte som alla andra… för det som alla andra gör funkar verkligen inte!

e

Strukturerad träningsplan

…så att du vet exakt vilka övningar som ska prioriteras för din hund och när. 

Hand-plockade övningar för din hund

…så att du vet att din hund får exakt rätt hjälp utifrån hans personlighet och problem. 

Djupdykning i stress och stresshantering

…så du kan lära din hund att hantera sin stress på rätt sätt. 

}

Enkla övningar du kan väva in i vardagen

… så att du inte behöver spendera massor av timmar på din hunds träning.

VILL DU VETA MER?

Jag älskar att hjälpa entusiastiska, drivna hundägare som dig att förstå din hund på djupet, så att du aldrig behöver känna dig frustrerad över din hunds beteende igen.

Om du är redo för en förändring – skicka en anmälan idag så hör jag av mig inom kort!

Gör din anmälan här så hör jag av mig snart!

Q

Vill du hellre gå onlinekurs?

Q