Privat Coaching 

Skäller på besökare

Problemhund stressad hund skäller på besökare

Blir din hund stressad och skäller på besökare? Hur skulle det kännas om det knackade på dörren och allt var tyst? 

Jag hjälper dig uppnå lugn och harmoni hemma, så att du kan bjuda in fler vänner och umgås som vanlig igen. 

Tillsammans förbättrar vi din hunds hälsa och beteende med innovativa träningsmetoder så att du aldrig behöver känna dig stressad när besökare kommer igen.

Psssst… Vi måste prata!

B

Känner du ångest över att bjuda hem folk på fika? Du har säkert försökt träna din hund att sitta och vänta på att besökarna kommer in, men det funkar inte så bra…

Känner du dig mer och mer isolerad och känner att varje besök är en ett enda stort stresspåslag för dig och din hund? 

Jag förstår hur det känns att vara fast i en daglig spiral av skam och frustration över din hunds beteende. Det finns hopp, jag lovar!

Låt mig göra en sak klar från början…. Du är INTE ensam och det är INTE DITT FEL! Jag skulle aldrig skylla på dig. Du är den bästa hussen/matten din hund kan någonsin ha. Bara att du är här just nu, betyder att du vill det bästa för din hund så ge inte upp än. 

Det är mitt jobb att hjälpa dig utveckla de verktyg du behöver för att uppnå ett stressfritt liv med din hund. Här är vi experter på stress och reaktivitet, och vi gör inte som alla andra, så om du är redo för något annorlunda och nytänkande , läs vidare.👇

Tillsammans kan vi visa världen hur fantastisk din hund verkligen är!

EN TIDIGARE KUND SÄGER…

“Ulrika är en toppentjej som på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklarar hundens men även vårt beteende och konsekvenser det får i vardagen. Vi har hittat varandra och skapat ett band nu mellan oss och vår pälskling på en nivå dit vi kanske inte hittat annars. Rekommenderar varmt Ulrika och hennes upplägg att hjälpa hundägare!”
 

– Lotta & Nino

DAGS ATT BALANSERA DIN HUNDS LIV!

Stress hos hundar är ett tecken på en inre obalans. Hälsa, stress och beteende är nära länkat. Om en av dem är ur balans, kommer resten vara det också. Det många tror endast är ett beteendeproblem är ofta stress- eller hälsorelaterat.

Att kunna hjälpa dig med alla tre av de här delarna är unikt, och utan det här holistiska perspektivet kommer ingen träning varken bli långvarig eller framgångsrik. Det här är anledningen till att din träning hittills inte fungerat.

JAG HAR VARIT DÄR DU ÄR NU…

Nyligen fick jag frågan varför jag valt att arbeta med stressade hundar. Den enkla anledningen är att jag har varit där själv. Jag har skämts över min hund och känt ångest inför varje besök. Jag vet hur det känns att ha en hund som skäller på alla besökare. 

Jag förstår hur det känns att dra sig för att bjuda hem någon. Världen blir mindre och mindre för varje dag som går.

Det här är anledningen till att jag valt att jobba med just dig. Du förtjänar en tränare som lyssnar på dig och förstår vad du går igenom. Hos mig får du och din hund min fulla uppmärksamhet. Jag vill att du ska känna dig stöttad och lyssnad på, och så klart vill jag att du ska se de framsteg du och din hund förtjänar. Allt för att ni ska lämna de jobbiga känslorna bakom er och börja njuta av livet igen.

Många tränare, instruktörer och hundpsykologer där ute kommer inte kunna hjälpa dig på det sättet jag kan. Tro mig, jag har varit till många under de senaste 10 åren, men ingen tänker på att hundens hälsa och stressnivåer kan spela roll. Jag var likadan, länge. Men märkte snart att jag inte såg några långvariga resultat. Därför började jag lära mig mer och mer om hur hundmat och beteende hänger ihop och kan påverka hundens humör och hälsa. Det här är grädden på moset som ger alla mina kunder den framgång de förtjänar.

Pepper tränar självförtroende med Ulrika över Zoom

VARFÖR TRÄNING PÅ DISTANS? 

Det här är ett arbetssätt jag valt långt före pandemin eftersom det är det mest effektiva sättet att jobba med reaktiva hundar.

Genom att jobba online eliminerar vi extremt mycket onödig stress för din hund. Du har säkert varit på en kurs eller två där din hund blivit så stressad att han skällt sig genom alla 6 veckor? Eller så har du märkt att din hund snabbt vänjer sig vid de andra ägarna och hundarna på kursen men så fort ni kommer hem är det samma gamla visa?

När vi arbetar på distans tar vi bort all onödig stress, och din hund kan faktiskt ta in det vi vill lära honom/henne, och när du känner dig lugn i din hemmiljö kan du också ta in all den kunskap du behöver för att hjälpa din hund. 

Distansträning är helt enkel nycklen till snabba framsteg för dig med reaktiv hund. 

Redo för en förändring?

B

PRIVAT COACHING 

Psst… I’m happy to do coaching in English. 

S

Såhär kan jag hjälpa dig

I våra regelbundna träffar online, guidar jag dig genom den teori och övningar som jag hand-plockat för din hunds personlighet.

I slutet kommer du ha lärt känna din hund från insidan ut, så att du vet exakt varför de skäller på besökare samt hur du tränar upp din hunds förmåga att klarar av stressiga situationer ni stöter på dagligen.

Summering

v

60 min coaching samtal via Zoom (online video chatt)

Vi hörs varannan vecka och går igenom er personliga träningsplan. 

Nytänkande och innovativa metoder

Här gör vi inte som alla andra… för det som alla andra gör funkar verkligen inte!

e

Strukturerad träningsplan

…så att du vet exakt vilka övningar som ska prioriteras för din hund och när. 

Hand-plockade övningar för din hund

…så att du vet att din hund får exakt rätt hjälp utifrån hans personlighet och problem. 

Djupdykning i stress och stresshantering

…så du kan lära din hund att hantera sin stress på rätt sätt. 

}

Enkla övningar du kan väva in i vardagen

… så att du inte behöver spendera massor av timmar på din hunds träning.

VILL DU VETA MER?

Jag älskar att hjälpa entusiastiska, drivna hundägare som dig att förstå din hund på djupet, så att du aldrig behöver känna dig frustrerad över din hunds beteende igen.

Om du är redo för en förändring – skicka en anmälan idag så hör jag av mig inom kort!

Gör din anmälan här så hör jag av mig snart!

Q

Vill du hellre gå onlinekurs?

Q