Privat Coaching 

Uppfödare

Reaktiv hund

Har du haft valpar som utvecklat problembeteenden? När valparna åker känner du en klump i magen och undrar om du gjort tillräckligt för att de ska bli stabila vuxna hundar? Eller är du helt ny och vill börja din uppfödning på rätt sätt?

Som din personliga coach kan jag hjälpa dig och din tik så att hennes nästa kull blir de bästa familjehundarna du någonsin fått.

 

Varför ska du investera i det här?

Jag ser tyvärr att det blir fler och fler stressade hundar som har stora problem både på promenader och hemma. Vissa hundar sover knappt på dagarna och andra gör utfall mot varje hund de möter.

Men varför? 🤔

Den nyaste forskningen säger att valpar behöver extremt mycket varierad socialisering under de första 4-8 veckorna av sitt liv för att bli stabila som vuxna. Att ta ut dem i trädgården och låta dem träffa enstaka personer och hundar är inte nog! Men många uppfödare vet inte hur man gör det på rätt sätt och hur mycket olika stimuli man faktiskt måste introducera varje vecka.

Kanske ännu viktigare är att välja rätt hundar att avla på så att du inte genetiskt för vidare problembeteenden från flera generationer tillbaka.

Du kan göra extremt mycket för att dina valpar ska lämna dig med de bästa förutsättningarna för att bli harmoniska familjehundar. Jag finns här för att visa dig hur, hela vägen från parning till flytt (…och en liten stund till 😉).

Är du redo att ta din uppfödning till den här nivån?

Det är dags prata coaching!

MINA METODER OF FILOSOFI…

Jag har ett helhetsperspektiv i all min coaching. Hälsa och beteende går hand i hand och utöver socialisering kommer vi prata om tikens och valparnas välmående, inifrån och ut. För utan välmående individer kan vi aldrig se harmoniska hundar
 
Jag jobbar självklart bara med positiva träningsmetoder och det gör även alla mina kunder. 
Problemhund stressad hund reaktiv hund hjälp

PRIVAT COACHING FÖR UPPFÖDARE

Psst… I’m happy to do coaching in English. 

S

“All Inclusive” Coaching 

Det här är en “all inclusive” coaching som innebär att jag finns där för dig i hela 6 månader.

Du kommer till exempel lära dig:

Minska tikens dagliga stress så att hon under dräktigheten och födseln är så lugn som möjligt.

Skräddarsydda socialiseringsprogram för alla valpar, så att du aldrig behöver undra om du gör rätt.

Support och stöd från mig genom hela valp-perioden och några månader in i valparnas nya liv med sina familjer, ifall de kommer med kniviga frågor 😉.

Ge tiken rätt förutsättning att vara en harmonisk mamma till valparna de fösta veckorna.

Individuella träningstips till varje valpköpare så att de känner sig stöttade från dag ett.

Inspelningar av alla träffar som du kan behålla, så att alla kullar blir lika fantastiska

Det Tekniska

Du får 4 zoomträffar på 90 minuter att utnyttja när du vill under 6 månader, så att du kan bolla med mig när du verkligen behöver det.

Du kan så klart höra av dig när du vill mellan träffarna och fråga precis hur många frågor du vill. Det här är ditt  “all inclusive” paket och du har min fulla uppmärksamhet i 6 månader!

Föreläsning om gener och beteende

Gener påverkar till stor del valpens slutgiltiga beteende som vuxen, men ändå tar få uppfödare hänsyn till det här i sin avel.

Sätt dig själv i framkant av Sveriges uppfödare genom att lära dig hur gener påverkar beteende så att du kan göra rätt val för dina famtida kullar och minimera risken för beteendeproblem.

Vill du ha en av de 4 platserna som finns tillgängliga?

Till priset av bara en valp kan du få en hel kull av harmoniska valpar som sätter din uppfödning på kartan som en av de bästa. För att inte tala om alla framtida kullar som kommer vara minst lika fantastiska.

Om du är redo att göra din avel ännu bättre? Gör din anmälan nu!

Q

Psssst… Är din tik reaktiv eller har svårt med besökare?

B

Inga problem!

Vi kan jobba med hennes problem först och du kan få en personlig plan för att tackla hennes dagliga stress så att hon är lugn och stabil redan innan hon bli dräktig.

Problemhund stressad hund reaktiv hund hjälp