Privat coaching

Låt mig hjälpa dig att skapa ett lugnare liv för dig och din hund.

Om du är som jag, och behöver en guide som berättar exakt vad du ska göra och i vilken ordning… då är du på rätt plats. Med privat coaching får du en personlig plan där jag guidar dig varje steg på vägen.

Din hund behöver inte mer motion! Han måste lära sig att slappna av.

Efter coachning med mig kommer du att ha alla verktyg du behöver för att hjälpa din hund att hantera livet med lugn och självförtroende. Jag finns där för att hjälpa dig om du har några frågor, och under våra 6 månader tillsammans kommer du att få det självförtroende du behöver för att fortsätta utvecklas och uppnå ett lyckligt och underbart liv med din hund.

DU BEHÖVER INTE GÖRA DET ENSAM.

HUR DET FUNKAR

1) DIN UNIKA PLAN

Direkt efter bokning sätter vi igång. Du kommer att fylla i ett formulär så att jag kan förstå din hund inifrån och ut och göra en unik plan för er båda.

2) tre ZOOM-TRÄFFAR

Vi träffas via Zoom 3 gånger och går igenom din plan. Du kan ställa hur många frågor du vill och vi jobbar igenom alla övningar tillsammans.

3) livstids support

Efter våra träffar kan du när som helst kontakta mig för att ställa frågor. Jag kommer att finnas där för dig hela din hunds liv!

Det är dags för dig och din hund att njuta av livet tillsammans!

JAG HAR VARIT DÄR DU ÄR

Min unika metod kan hjälpa dig också!

För 10 år sedan kom jag hem från många promenader gråtande.

Vid 6 månader gjorde Stella, min rottweiler, ett utfall och skällde för första gången på en Border Collie på vår hundkurs. Sedan dess har jag varit på en resa för att lära mig mer om hur jag kan hjälpa henne och under det senaste decenniet har jag utvecklat en unik metod som kommer att lugna din hund inifrån och ut.

Din hund väljer inte att vara olydig, den känner sig bara rädd eller frustrerad och han kan inte låta bli. Din hund behöver inte mer, han behöver lära sig att göra mindre, och det är min expertis.

FRUSTRERAD AV DIN HUNDS BETEENDE...

’SLUTA!’ Vi har alla skrikit åt våra hundar och det finns ingen anledning att skämmas. Du behöver bara nya verktyg i din verktygslåda eftersom det du gör just nu fungerar inte.

ÖVERVÄLDIgad AV LIVET MED EN STRESSAD HUND...

"Det var inte meningen att det skulle vara så här". Att skaffa hund är intensivt, men att äga en reaktiv hund är mer intensivt än någon kan förstå. Det är därför vi måste börja din stress-detox idag!

OSÄKER PÅ HUR DU HJÄLPER DIN HUND....

"Jag förstår bara inte varför han gör det här". Oroa dig inte. Jag ska lära dig varför. Min coachning är har fokus på att du ska förstå din hund helt och hållet så att du aldrig känner dig vilsen igen.

OM DU KÄNNER
DIG:

ANMÄL NU

Resultaten

HUR SKULLE DET KÄNNS ATT...

VETA VARFÖR DIN HUND SKÄLLER, MORAR, ELLER BITER OCH VETa HUR du förhindrar det

KUNNA ÖPPNA DÖRREN FÖR BESÖKARE UTAN ATT brottas med DIN HUND

FÖRSTÅ HUR DU HÅLLER DIN HUND LUGN ÄVEN NÄR HAN INTE VILL

GÅ PÅ EN PROMENAD SOM ÄR AVKOPPLANDE FÖR både dig och din hund

Ha alla verktyg som du behöver för att träna din hund att bli lugn och självsäker.

"Idag hade Obi sitt bästa hundmöte någonsin! Jag har lärt mig så mycket och är så stolt över Obi!"

fler omdömen

"Du ser snabbt resultat och känner att du äntligen är på rätt väg!"

 NÄSTA

Ulrika är en högutbildad och kunnig coach som hjälpt oss att förstå vår oroliga, hypervaksamma omplaceringshund på så många nya nivåer. Vi lärde oss inte bara vad vi kan göra runt andra hundar på promenader, vi lärde oss om vår hunds kost, sömnmönster, impulskontroll och mycket mer. 

"Jag kan varmt rekommendera Ulrikas tjänster till alla som har en reaktiv hund."

ANTE

Det här kan snart vara du..

-Aura

Ulrika har en naturlig känsla för hundar och hon gör allting tvärtom än alla andra tränare som vi har tränat med. Hon är helt fantastisk och hon vände på allting.
Vi känner en OERHÖRT och OBESKRIVLIG LÄTTNAD och GLÄDJE nu. Vi är lugna och har tillit till oss själva och vi kan även lita nu på vår lilla (stora) hjärta, Kosmos som är nu en lugnare tonårig på 21 månader. Tusen tack!!!

"Att jobba med Ulrika var DET BÄSTA vi har gjort för Kosmos och för vår lilla familj."

KOSMOs

Jag är så uppriktigt tacksam för alla råd och vägledning du har gett oss! Jag kan inte fatta hur snabba dessa framsteg har verit, och idag kan det förstås bara ha varit en bra dag men vilken skillnad det gör! Jag är så stolt över dem båda.

“Vi hade en så härlig stressfri promenad i morse!! Trots att vi såg flera hundar på avstånd."

winnie & wolfgang

MINA KUNDER SÄGER

-Sini

- Lina

"PÅ DESSA FÅ VECKOR HAR VI REDAN KOMMIT LÄNGRE ÄN VAD ALL TRÄNING HOS ANDRA TAGIT OSS."

Ulrika är fantastiskt kunnig! Trevlig, pedagogisk och resonlig. Positiv och behandlar hundarna med sådan respekt. Fokus på vår privatonlinecoaching var att skapa lugn för hunden för att klara av alla triggers vår hund har. 
På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.
Rekommenderar Ulrika till alla med reaktiva eller osäkra hundar

- mia

ansök nu

REDO?

Skicka din ansökan nu

För att matcha dig med det bästa paketet kommer jag att ställa några frågor om dig och din hund. Om du är redo att träna din hund ser jag fram emot att höra från dig!

MINA METODER

Om du fortsätter att göra samma saker som du gör nu kommer det inte att ske någon förändring.

Genom den unika kombinationen av mina fyra hörnstenar kommer du att låsa upp ett liv där stressen försvinner, självförtroendet blommar, hälsan frodas och din hund blir den lugna och nöjda följeslagaren du alltid önskat dig.

- LOTTA

 han är som en annan hund nu. KAN VARMT REKOMMENDERA!

Gå med här

Trimma klor och borsta med lätthet

Jag har satt ihop en omfattande föreläsning för hundägare som du, och just nu ger jag bort den GRATIS (men den kanske inte är gratis för alltid). I den här kursen får du alla mina tips och tricks för att hjälpa dig att förvandla din hantering från hemsk till härlig.

Gratis!