Ulrika är en högutbildad och kunnig coach som hjälpt oss att förstå vår oroliga, hypervaksamma omplaceringshund på så många nya nivåer. Vi lärde oss inte bara vad vi kan göra runt andra hundar på promenader, vi lärde oss om vår hunds kost, sömnmönster, impulskontroll och mycket mer. 

"Jag kan varmt rekommendera Ulrikas tjänster till alla som har en reaktiv hund."

ANTE

Det här kan snart vara du..

-Aura

Ulrika har en naturlig känsla för hundar och hon gör allting tvärtom än alla andra tränare som vi har tränat med. Hon är helt fantastisk och hon vände på allting.
Vi känner en OERHÖRT och OBESKRIVLIG LÄTTNAD och GLÄDJE nu. Vi är lugna och har tillit till oss själva och vi kan även lita nu på vår lilla (stora) hjärta, Kosmos som är nu en lugnare tonårig på 21 månader. Tusen tack!!!

"Att jobba med Ulrika var DET BÄSTA vi har gjort för Kosmos och för vår lilla familj."

KOSMOs

Jag är så uppriktigt tacksam för alla råd och vägledning du har gett oss! Jag kan inte fatta hur snabba dessa framsteg har verit, och idag kan det förstås bara ha varit en bra dag men vilken skillnad det gör! Jag är så stolt över dem båda.

“Vi hade en så härlig stressfri promenad i morse!! Trots att vi såg flera hundar på avstånd."

winnie & wolfgang

MINA KUNDER SÄGER

-Sini

- Lina

Ulrika är fantastiskt kunnig! Trevlig, pedagogisk och resonlig. På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.

"Rekommenderar Ulrika till alla med reaktiva eller osäkra hundar."

bailey

Jag har uppskattat att du verkligen jobbar med grunderna; inga quick fixes utan du tar verkligen tag i de bakomliggande orsakerna till problemen.  Om jag jämför Noah nu och i höstas har ju först och främst hans vila fått en högre kvalitet vilket syns i ALLT vi gör. 

-Alicia

"Han har blivit BETYDLIGT lugnare på promenaden, fått bättre kvalitet på vilan, blivit lite mer självsäker“

noah

Ulrika är en fantastisk tjej som på ett enkelt och lärorikt sätt förklarar hundens men också vårt beteende och vilka konsekvenser det får i vardagen. Vi har hittat varandra och skapat ett band nu mellan oss och vår lurviga vän på en nivå som vi kanske inte hade hittat annars. Rekommenderar varmt Ulrika och hennes sätt att hjälpa hundägare!

”Nino mår riktigt bra, han är som en annan hund nu. Vi är så glada."

NINO

-Lotta

- Mia

-Johanna

Jag har redan rekommenderat dig till flera hundägare som har sagt att de har problem med sina hundar.

"Man ser snabbt resultat och känner att man äntligen är på rätt väg!"

skye

-Louise

Vi har ständigt gjort små framsteg med Obi och hans reaktivitet men under dom senaste veckorna har jag verkligen börjat se stora framsteg. 
Idag gjorde Obi sitt bästa hundmöte någonsin! 
Jag ville egentligen bara säga tack för all hjälp jag fått via din onlinekurs. Jag har lärt mig så otroligt mycket och är så stolt över Obi! 

"under dom senaste veckorna har jag verkligen börjat se stora framsteg."

OBI

-Jenny

Har gått privat coachning med Ulrika och är otroligt imponerad över både kompetens och pedagogik. Jättebra upplägg både fysiskt och online och perfekt med inspelade filmer att ta del av mellan träffarna. Har fått ett jättebra verktygslåda att ta med oss för att hantera stress och reaktivitet. Mycket bonuskunskap dessutom! Rekommenderar varmt!

"otroligt imponerad över både kompetens och pedagogik."

MILO

JOBBA MED MIG

Du är redo för en förändring, eller hur?

Om du är här antar jag att du letar efter hjälp med din reaktiva hund. Det är precis vad jag är här för!
Låt oss börja denna resa tillsammans.