Jag är en reaktiv hundcoach som jobbar med stress inifrån och ut.

Hejsan! det är jag som är ulrika!

För jag har varit där också. Men under de senaste 10 åren har jag utvecklat en unik metod som lugnar din hund inifrån och ut. Din hund väljer inte att vara olydig, den känner sig bara rädd eller frustrerad och kan inte låta bli.

Med mina metoder kan jag visa dig hur du kan lugna din hund och bygga upp hans självförtroende, utan att behöva ägna timmar varje dag åt att motionera din hund till utmattning. Din hund behöver inte mer, han behöver lära sig att göra mindre, och det är min expertis.

Jag förstår!

Att vara ägare till en hund som “inte beter sig” är ett ensamt liv. Att känna att du blir dömd av alla och känslan av att du vill att jorden ska svälja er båda när din hund börjar skälla. Jag vet hur det känns att sörja den där perfekta hunden du aldrig fick. Jag vet att du kommer hem med tårar i ögonen nästan varje dag, och känner att du misslyckats som hundägare. 

Jag vet precis hur du känner dig just nu. 

Aussien Bruce

Låt mig berätta om Stella. Hon var anledningen till att jag började lära mig om hundbeteende, för jag visste att det måste finnas ett bättre sätt att hjälpa henne.MIN HISTORIA BÖRJAR MED STELLA, ROTTWEILERVALPEN SOM BLEV REAKTIV.

SÅ HÄR BÖRJADE DET...

RottweilernStella

Vid 6 månader gjorde hon ett utfall och skällde för första gången på en Border Collie på vår hundkurs. Tränaren blev stressad och vi blev förvirrade och ledsna över att hon hade blivit en "aggressiv" Rottweiler och vi hade ingen aning om hur vi skulle ändra det.


Jaktcockern Jura

Så vi bokade tid med en tränare. Tränaren sa åt oss att be Stella att sitta. Stella ville såklart inte det så tränaren sa åt oss att gå några steg och fråga igen. Stella ville inte sitta. Så vi gick några steg till och frågade igen. Inget sitt. Det här pågick i 45 minuter! Vi skickades hem med läxan att träna sitt i många olika miljöer.

Tror du att det hjälpte hennes reaktivitet? Inte alls....


Så vad saknades?

Jag började gråta efter de flesta av våra promenader och jag var ständigt på spänn så fort jag klev utanför dörren.


När jag väl lärde mig om stress, kost, självförtroende och mycket mer började jag förstå att Stellas "sitträning" aldrig skulle ha hjälpt henne, och att arbeta i en så stressig miljö gjorde henne förmodligen sämre, inte bättre. Jag kände mig ledsen över att jag gjorde fel, men glad att jag lyckades förändra hennes liv till slut.  

Bruce har lärt mig hur man arbetar med rädslor och pessimism kring nya människor. Jura lärde mig vikten av stresshantering och hur man kan förbättra separationsångest. Alla mina hundar har också varit på en resa med mig där jag har lärt mig hur kosten kan ha en enorm inverkan på beteende och stress.

VÅR TRÄNARE VISSTE BARA INTE HUR MAN TAR EN HUND FRÅN ATT REAGERA TILL LUGN OCH SJÄLVSÄKER.

MEN STELLA VAR INTE MIN ÄNDA LÄRARE...

Jura och Bruce

JAG FÖRSTÅR HUR DU KÄNNER DIG!

Jag har gått igenom den här kampen och jag vet hur du kan ta dig ut på andra sidan. Det är därför jag älskar att hjälpa alla er fantastiska hundägare att få ett lugnt och lyckligt liv med era hundar.
Jag finns här för dig!

KAFFE

KAN INTE LEVA UTAN

BÄST I TEST

FAVORIT TV

MACRAMÉ

HOBBY

MINA BARN

BRYR SIG Om

JAKTCOCKER

FAVORITRAS

jag gillar inte

Bestraffning,
quick fixes,
skylla på dig,
träna din hund timmar varje dag.

jag gillar inte

att stötta dig,
mjuka träningsmetoder, 
5 minutersträning,
hjälpa dig ha roligt med din hund.

jag gillar

jag gillar

Låt oss visa världen hur fantastisk din hund verkligen är!

“Att arbeta med Ulrika var det BÄSTA vi har gjort"

Vi rekommenderar helhjärtat Ulrikas metoder! Hennes visdom har förändrat våra liv och vi kunde inte vara mer tacksamma!

Aura, Kosmos matte

"Rekommenderar Ulrika till alla med reaktiva eller osäkra hundar."

På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.

Mia, Baileys matte

FLER OMDÖMEN

NÅGRA AV MINA LÄRARE

Grisha
Stewart

Dr.Ian  Dunbar

Dr.Karen Becker

Susan Garett

Dr.Amber Baston

Dr.Brian Hare

Gå med i klubben!

Med en kurs som visar dig steg för steg hur du tar din hund från stressad och reaktiv till lugn och självsäker, liveträningar med mig varje månad och en fantastisk supportgrupp med andra hundägare kan du inte misslyckas. Gör som hundratals andra hundägare och gå med i klubben nu!

Klubben för Reaktiva Hundar

till bloggen!

Min blogg är full av värdefulla tips till dig så gå dit och läs mina senaste inlägg nu.

Läs min blogg

utforska mer..

LÄS MER OM COACHING

PRIVAT coaching

Vill du ha en personlig plan med övningar skräddarsydda för din hund? Inget fluff eller överväldigande bibliotek med videor, bara de handplockade övningarna du behöver för att uppnå lugn hemma eller på din promenad. Om det här är vad du letar efter, boka en zoomsession med mig!

vill du ha personlig hjälp?

NÅGRA AV MINA UTBILDNINGS- OCH KURSLEVERANTÖRER:

MINA METODER

Om du fortsätter att göra samma saker som du gör nu kommer du inte se någon förändring.

Genom den unika kombinationen av mina fyra hörnstenar kommer du att låsa upp ett liv där stressen försvinner, självförtroendet blommar, hälsan frodas och din hund blir den lugna och nöjda följeslagaren du alltid önskat dig.

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET