Det är här jag ger bort kurser, lektioner, webinar och mycket mer.
Kolla in gratisbiblioteket med fantastiska erbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

Gratis resurser för att kick-starta ett lugnt hundliv

gratisbiblioteket

JAG BEHÖVER DET HÄR!

Så många hundar hatar att klippa klor, borsta hår/tänder, kolla efter fästingar eller bada. Det är en vanlig kamp för nästan alla hundägare jag arbetar med. Jag känner till och med hundar som måste sövas för att klippa klorna!

Om du kämpar med det här, låt det inte gå så långt. Låt mig istället lära dig hur du kan göra dessa stunder så mycket lättare för både dig och din hund.

Jag har satt ihop en kortkurs  om stress-fri hantering och just nu ger jag bort den GRATIS (men den kanske inte är gratis för alltid). I den här kursen får du alla mina tips och tricks för att hjälpa dig att förvandla din hantering från en hemsk stund till en avslappnande stund för er båda.

Är det en mardröm varje vecka att klippa din hunds klor? Eller jagar du din hund runt huset med en borste? Då är det här för dig!

stress-fri hantering

Föreställ dig att din hund glatt kommer till dig istället för att fly!

JAG VILL VARA MED!

5 saker din reaktiva hund önskade att du visste!

Under 5 dagar låser vi upp hemligheterna bakom din hunds reaktiva beteende. Gå med en beteende-bootcamp som hjälper dig träna och förstå din reaktiva hund. 
Helt gratis!

gratis beteende-bootcamp!

GÅ MED!

Du förtjänar en hund som du kan känna dig stolt över.
Du förtjänar en plan som verkligen funkar, med enkla steg som är lätta att följa.  Lämna frustration och ensamhet bakom dig och börja din resa mot en lugn familjehund du kan känna dig stolt att promenera nedför gatan. 
Dags att ta ett steg närmare friheten med en lugn och självsäker hund. En gratis email-serie för  hundägare som vill lära sig mer om hundfoder.


BLI EN HUNDFODERDETEKTIV!


till onlinekurser!

Du förtjänar en hund som du kan känna dig stolt över.
Du förtjänar en plan som verkligen funkar, med enkla steg som är lätta att följa. Lämna frustration och ensamhet bakom dig och börja din resa mot en lugn familjehund du kan känna dig stolt att promenera nedför gatan. 

Onlinekurser

till bloggen!

Min blogg är full av värdefulla tips till dig så gå dit och läs mina senaste inlägg nu.

Läs min blogg

utforska mer..

Ulrika är en högutbildad och kunnig coach som hjälpt oss att förstå vår oroliga, hypervaksamma omplaceringshund på så många nya nivåer. Vi lärde oss inte bara vad vi kan göra runt andra hundar på promenader, vi lärde oss om vår hunds kost, sömnmönster, impulskontroll och mycket mer. 

"Jag kan varmt rekommendera Ulrikas tjänster till alla som har en reaktiv hund."

ANTE

Det här kan snart vara du..

-Aura

Ulrika har en naturlig känsla för hundar och hon gör allting tvärtom än alla andra tränare som vi har tränat med. Hon är helt fantastisk och hon vände på allting.
Vi känner en OERHÖRT och OBESKRIVLIG LÄTTNAD och GLÄDJE nu. Vi är lugna och har tillit till oss själva och vi kan även lita nu på vår lilla (stora) hjärta, Kosmos som är nu en lugnare tonårig på 21 månader. Tusen tack!!!

"Att jobba med Ulrika var DET BÄSTA vi har gjort för Kosmos och för vår lilla familj."

KOSMOs

Jag är så uppriktigt tacksam för alla råd och vägledning du har gett oss! Jag kan inte fatta hur snabba dessa framsteg har verit, och idag kan det förstås bara ha varit en bra dag men vilken skillnad det gör! Jag är så stolt över dem båda.

“Vi hade en så härlig stressfri promenad i morse!! Trots att vi såg flera hundar på avstånd."

winnie & wolfgang

MINA KUNDER SÄGER

-Sini

- Lina

BLI MEDLEM

lugna din reaktiva hund

Med en kurs som visar dig steg för steg hur du tar din hund från stressad och reaktiv till lugn och självsäker, liveträningar med mig varje månad och en fantastisk supportgrupp med andra hundägare kan du inte misslyckas. Gör som hundratals andra hundägare och gå med i klubben nu!

INte bara en kurs - en community