Redo att börja din resa mot ett

med din hund?

Önskar du att du hade börjat din träning typ igår? Här hittar du alla mina tillgängliga kurser så att du kan komma igång med att träna din hund redan idag. 

Redo att börja din resa mot ett                          med din hund?

lugnare liv

ONLINEKURSER

BOKA NU

15 oslagbara lekar som kommer hjälpa din hund att sluta morra, skaka eller skälla och istället uppleva världen med rosiga glasögon och en lugnt viftande svans.

I Optimist, Javisst får du en katalog av lekar som kommer boosta din hunds optimism på olika sätt. Den passar alla hundar oavsett om din hund är reaktiv, rädd för besökare, barn, konstiga saker eller allmänt osäker i nya miljöer.

Optimist, Javisst!

Dags att bygga din hunds självförtroende!

MER INFO & BOKNING

Lämna frustration och ensamhet bakom dig och börja din resa mot en lugn familjehund du kan känna dig stolt att promenera nedför gatan. 

Med en kurs som visar dig steg för steg hur du tar din hund från stressad och reaktiv till lugn och självsäker, liveträningar med mig varje månad och en fantastisk supportgrupp med andra hundägare kan du inte misslyckas. Gör som hundratals andra hundägare och gå med i klubben nu!

Doors will be opening early 2024!


Reaktiva Hundklubben

bästa kursen för alla reaktiva hundar

Vill vara del av en community av andra hundägare

Vill jobba i din egen takt utan stress

Vill ha en strukturerad plan som är gjord för reaktiva hundar

Har en reaktiv hund som skäller och gör utfall

KLUBBEN är för dig om du:

Vill lära känna din hund på djupet, inga quick-fixes!

Ulrika är fantastiskt kunnig! Trevlig, pedagogisk och resonlig. På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.

"Rekommenderar Ulrika till alla med reaktiva eller osäkra hundar."

bailey

Jag har uppskattat att du verkligen jobbar med grunderna; inga quick fixes utan du tar verkligen tag i de bakomliggande orsakerna till problemen.  Om jag jämför Noah nu och i höstas har ju först och främst hans vila fått en högre kvalitet vilket syns i ALLT vi gör. 

-Alicia

"Han har blivit BETYDLIGT lugnare på promenaden, fått bättre kvalitet på vilan, blivit lite mer självsäker“

noah

Ulrika är en fantastisk tjej som på ett enkelt och lärorikt sätt förklarar hundens men också vårt beteende och vilka konsekvenser det får i vardagen. Vi har hittat varandra och skapat ett band nu mellan oss och vår lurviga vän på en nivå som vi kanske inte hade hittat annars. Rekommenderar varmt Ulrika och hennes sätt att hjälpa hundägare!

”Nino mår riktigt bra, han är som en annan hund nu. Vi är så glada."

NINO

-Lotta

- Mia

Gå med här

Trimma klor och borsta med lätthet

Jag har satt ihop en omfattande föreläsning för hundägare som du, och just nu ger jag bort den GRATIS (men den kanske inte är gratis för alltid). I den här kursen får du alla mina tips och tricks för att hjälpa dig att förvandla din hantering från hemsk till härlig.

Gratis!