Under det senaste decenniet har jag utvecklat en unik metod som kommer att lugna din hund inifrån och ut. Jag gör inte lydnad eftersom beteende alltid har en djupare rot än olydnad. Din hund väljer inte att vara olydig, den känner sig bara rädd eller frustrerad och han kan inte låta bli.

Mitt tillvägagångssätt kretsar kring fyra viktiga hörnstenar, som var och en spelar en avgörande roll för att skapa en stressfri, självsäker och nöjd hund som kan bli dina drömmars familjehund!

Min unika metod:

De 4 hörnstenarna av lugn

DET här KOMMER FÖRÄNDRA ALLT!

Har du någonsin känt att allt går så bra med din hunds beteendeträning och sedan händer något som tar er tillbaka till ruta ett igen? Det här händer om och om igen. Det känns som att du dunkar huvudet mot väggen eftersom ingenting fungerar.

Jag är här för att berätta att det finns ett annat sätt. Det här är min hemliga sås och det som ingen annan gör. En stress-detox.

Föreställ dig en värld där du förstår exakt varför din hund blir stressad, kan identifiera tidiga tecken på stress och har verktygen för att hjälpa dem hitta lugnet. Det här är inte bara träning; det är en transformerande resa mot ett harmoniskt liv med din hund.

Mer              är inte svaret! Det är dags för en ny taktik!

motion

HÖRnSTEN #1 - STRESSHANTERING

Mina kunder säger att det är den här delen de älskar.

All träning är givetvis 100% positiv!

Har du märkt en förändring i din en gång så glada valp? Har hen förvandlas till en skällande nervboll? Kanske har din hund alltid varit blyg och nervös och närmat sig nya saker och personer  med misstänksamhet?

Om du har sett ögonblick av rädsla, ångest eller reaktivitet hos din hund, är det dags att bygga din hunds optimism. Att bygga upp din hunds självförtroende är nyckeln till att hjälpa dem se livet genom en mer positiv lins. Genom att ingjuta en känsla av säkerhet lär din hund sig att lita på att alla inte är hot.

Med en självförtroendeboost kan din hund uppleva glädjen i livet. Låt oss arbeta tillsammans för att ta fram den optimistiska sidan av din hund!

Det är dags att bygga din hunds

HÖRnSTEN #2 - OPTIMISM OCH SJÄLVFÖRTROENDE

optimism!

Har du någonsin känt att du gör allt du kan för din hund, men din hunds problem blir inte bättre? Om du redan har gjort en stress-detox kan det vara din hunds mage som är problemet - jag pratar alltså om din hunds tarmhälsa. Det är en avgörande del som ofta glöms bort och en mage ur balans kan stoppa din hunds framsteg.

Visste du att 90 % av det lugnande hormonet serotonin görs i tarmen? När det kommer till stress är kosten en hörnsten för framgång!

             din hund inifrån och ut för ett lugnt liv.

              din hund inifrån och ut för ett lugnt liv.

HÖRnSTEN #3 - kost

Stötta

Har du någonsin känt dig förvirrad över att din hund vill närma sig saker som gör dem osäker? Eller har du upplevt frustrationen av en inkallning som verkar försvinna när du som mest behöver den?

Den saknade länken kan vara avståndstagande - en avgörande färdighet för både nervösa och exalterade hundar.

Avståndstagande är förmågan att fysiskt och mentalt ta avstånd från sånt som triggar dem. Föreställ dig en snabb blick på hunden ni möter och sen går din hund tillbaka till att nosa och strosa – det är målet!

Verkar det för svårt? Oroa dig inte – jag är här för att guida dig genom varje steg som kommer förvandla din hund från att stirra och göra utfall till att inte bry sig!

Vi lär din hund att gå från att stirra till
att              

inte bry sig.

hörnsten #4 - avståndstagande

Om du fortsätter att göra samma saker som du gör nu kommer du inte se någon förändring.

Genom den unika kombinationen av mina fyra hörnstenar kommer du att låsa upp ett liv där stressen försvinner, självförtroendet blommar, hälsan frodas och din hund blir den lugna och nöjda följeslagaren du alltid önskat dig.

Ulrika är fantastiskt kunnig! Trevlig, pedagogisk och resonlig. På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.

"Rekommenderar Ulrika till alla med reaktiva eller osäkra hundar."

bailey

Jag har uppskattat att du verkligen jobbar med grunderna; inga quick fixes utan du tar verkligen tag i de bakomliggande orsakerna till problemen.  Om jag jämför Noah nu och i höstas har ju först och främst hans vila fått en högre kvalitet vilket syns i ALLT vi gör. 

-Alicia

"Han har blivit BETYDLIGT lugnare på promenaden, fått bättre kvalitet på vilan, blivit lite mer självsäker“

noah

Ulrika är en fantastisk tjej som på ett enkelt och lärorikt sätt förklarar hundens men också vårt beteende och vilka konsekvenser det får i vardagen. Vi har hittat varandra och skapat ett band nu mellan oss och vår lurviga vän på en nivå som vi kanske inte hade hittat annars. Rekommenderar varmt Ulrika och hennes sätt att hjälpa hundägare!

”Nino mår riktigt bra, han är som en annan hund nu. Vi är så glada."

NINO

-Lotta

- Mia

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET