Omdömen

Omdömen

Kosmos

Att jobba med Ulrika var DET BÄSTA vi har gjort för Kosmos och för vår lilla familj.

Ulrika har en naturlig känsla för hundar och hon gör allting tvärtom än alla andra tränare som vi har tränat med. Hon är helt fantastisk och hon vände på allting.

[…]

Vi känner en OERHÖRT och OBESKRIVLIG LÄTTNAD och GLÄDJE nu. Vi är lugna och har tillit till oss själva och vi kan även lita nu på vår lilla (stora) hjärta, Kosmos som är nu en lugnare tonårig på 21 månader. Tusen tack!!!

Läs hela recensionen här

Cosmo

“Jag säger bar SUPER bra gjort Ulrika! !! Både online och möjlighet mellan träffarna med inspelade filmer att titta på. Nu har jag en jättebra verktygslåda att ta med för att hantera Cosmos stress och reaktivitet och inte glömma min egen handling så klart 😉”

Futte

“Rekommenderar varmt Ulrika! Vi har fått prova på mycket och fyllt på verktygslådan ordentligt. Onlinesamtalen blandat med pedagogiska videos var toppen och Ulrika är superproffsig och pedagogisk “

Skye

“Har redan rekommenderat detta till flera hundägare som sagt att de upplever problem med sina hundar.
En jättebra form av coachning där du under zoom möten får konkreta tips och skräddarsydda övningar för att jobba med just dina problemområden, och alltid på ett mycket positivt och stöttande sätt – både för hund och människa.
En blandning av teori och praktik där du både får förståelse för vad din hund behöver, samt får direkt feedback på hur du kan anpassa för att det ska bli så bra som möjligt för just din hund. Dessutom får man på plattformen tillgång till teoretiska genomgångar och pedagogiska videos på övningar. Man ser snabbt resultat och känner att man äntligen är på rätt väg!”

Noah

“Jag är så glad över att jag valde att ta kontakt med just dig, och vill verkligen understryka hur viktigt detta varit för mig, men framförallt för Noah. Nu känns det som att vi har bra balans som grund att jobba ifrån. Det kommer jobbiga dagar och jobbiga hundmöten, men nu har vi verktygen att jobba oss igenom de jobbiga mötena och även tiden efter.

[…] jag har uppskattat att du verkligen jobbar med grunderna; inga quick fixes utan du tar verkligen tag i de bakomliggande orsakerna till problemen. Detta var orsaken till att jag valde att jobba med just dig. Om jag jämför Noah nu och i höstas har ju först och främst hans vila fått en högre kvalitet vilket syns i ALLT vi gör. Hans mage mår också så mycket bättre och detta gör att vi har förutsättningarna att jobba vidare på hundmötena. Jag förstår nu hur dåligt han måste ha mått i höstas, när magen var ur balans med både diarréer och kräkningar nästan dagligen, och han inte kunde slappna av inomhus och få den vila han behövde. Det var en ond cirkel vi befann oss i, men som vi tog oss ur. Jag är så stolt över Noah!”

Nino

“Det går riktigt bra med Nino, han är som en annan hund nu. Inte lika stressad, kan lugna ner sig snabbt även då han blir stressad. Han lär sig och lyssnar, kan vara lös och stannar vid inkallning. Så himla skönt! Vi är så nöjda 🤗

Ulrika är en toppentjej som på ett enkelt och pedagogiskt sätt förklarar hundens men även vårt beteende och konsekvenser det får i vardagen. Vi har hittat varandra och skapat ett band nu mellan oss och vår pälskling på en nivå dit vi kanske inte hittat annars. Rekommenderar varmt Ulrika och hennes upplägg att hjälpa hundägare!”

Obi

“Jag går just nu din onlinekurs för reaktiva hundar med vår hund Obi. Vi har ständigt gjort små framsteg med Obi och hans reaktivitet men under dom senaste veckorna har jag verkligen börjat se stora framsteg. Idag gjorde Obi sitt bästa hundmöte någonsin!

Jag ville egentligen bara säga tack för all hjälp jag fått via din onlinekurs. Jag har lärt mig så otroligt mycket och är så stolt över Obi!” 

Jenny

Har gått privat coachning med Ulrika och är otroligt imponerad över både kompetens och pedagogik. Jättebra upplägg både fysiskt och online och perfekt med inspelade filmer att ta del av mellan träffarna. Har fått ett jättebra verktygslåda att ta med oss för att hantera stress och reaktivitet. Mycket bonuskunskap dessutom! Rekommenderar varmt!
 

Mia

Ulrika är fantastiskt kunnig! Trevlig, pedagogisk och resonlig. Positiv och behandlar hundarna med sådan respekt. Väldigt bra förklaringar så man förstår varför hunden reagerar som den gör och toppenbra övningar som är som skräddarsydda för just er!
Jag ser framåt emot våran träning och är säker på att den tar oss hästvägar framåt.
Fokus på vår privatonlinecoaching var att skapa lugn för hunden för att klara av alla triggers vår hund har.
På dessa få veckor har vi redan kommit längre än vad all träning hos andra tagit oss.
Rekommenderar Ulrika till alla med reaktiva eller osäkra hundar⭐
Tack för hjälpen, Ulrika.
Vi hörs snart igen när vi hunnit med alla superbra tips! ❤

Madelene

Känns som Ulrika har svar på vilken fråga man än skulle kunna ställa om hundar!
Otrolig kunskap ⭐️

Maria

Ulrika är den utan tvekan bästa hundtränaren jag gått för. Så bra på att förklara saker och att lära ut. Hennes onlinekurser är superbra, om man bor för långt bort. Jag rekommenderar alla att gå dom, för man lär sig så oerhört mycket om sin hund och hundträning som ger resultat i längden. 

Josefine

Ulrika är väldigt pedagogisk, trygg och kunnig. Vi har gått kursen skälliga fido och lärt oss massor som hjälpt oss framåt i träningen. Vi kommer absolut fortsätta gå fler kurser hos Ulrika för att lära oss mer och få ännu fler verktyg/övningar.

Kerstin

Mycket pedagogiskt utan pekfinger!

Andrea

Otroligt kunnig och duktig! Har svar på vad man än undrar över. Jag kommer definitivt gå fler kurser för Ulrika 💗

Cecilia

Hjälper oss hur vi ska tänka och hjälpa vår hund i vardagen👍 Kanonbra!

Kundberättelser

Madeleine & Cosmo

Den här historien har tagit länge att skriva för jag blir fortfarande känslosam när jag tänker på Allans/Cosmos resa och att jag har fått vara en del av den.

”Cosmo förstår mer nu vad vi vill göra och (har) lättare att själv lugna ner sig då han blir stressad. Går självmant och lägger sig och sover istället för som tidigare fortsätta springa runt. ”

Läs hela Ninos historia här:

En Sheltie som ligger mig varmt om hjärtat

Noah & Alicia

Noah, en försiktig Shetland Sheepdog som skällde på hundar på promenaden och lätt gick upp i stress.

“Han har blivit BETYDLIGT lugnare på promenaden, fått bättre kvalitet på vilan, blivit lite mer självsäker“

Läs hela Ninos historia här:

Noah – En försiktig Sheltie

Nino & Lotta

Nino började sin privat coaching med mig i våras och hade då extremt svårt att slappna av frös och så fort han såg en människa på promenaden. Vi jobbade mycket med lugn och flexibilitet och nu säger Lotta att han har lärt sig att lyssna bättre, han är mer fokuserad, fortfarande en pessimistisk skeptiker vilket är hans personlighet men kommer snabbare ur det nu.

 

Läs hela Ninos historia här:

Återkoppling från Nino

Pepper & Sanna

Pepper, en liten blandras som omplacerades vid ung ålder började tidigt att göra utfall och skälla mot andra hundar på promenaden. Han ägare kom till mig för Privat coaching och vi jobbade på Peppers lugn, optimism och förmågan att ignorera andra hundar på promenaden. Nu kan han lätt gå förbi en annan hund utan att bry sig och har till och med fått några hundkompisar.