fbpx

Kost & Hälsa

Lugna promenader

Problemhund stressad hund reaktiv hund hjälp
Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Om din hund kommer vara stressad hemma under en period är det en bra idé att hålla promenaderna så lugna som möjligt för att kompensera för den stress hunden upplever inomhus.

Enklaste sättet att gå lugna promenader är helt enkelt att åka iväg till ett så lugnt område du kan och gå majoriteten av dina promenader där under perioden. Tänk också på att gå i lugn takt och låt din hund nosa och strosa så mycket som möjligt. Släng gärna ut lite godis som hunden få leta om han/hon absolut inte vill nosa.

Lugna promenader laddar inte bara batterierna för din hund, utan även för dig. ❤️

Kika gärna på videon för att se hur en lugn promenad kan se ut och vill du ha mer hjälp, kontakta gärna mig för privat coaching. 

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET