fbpx

Beteende

Din hunds reaktivitet är inte ditt fel!

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Jag hatar den gamla klyschan att allt hunden gör är ägarens fel. Så mycket press och skuld läggs på hundägare och vi får skulden för allt vår hund gör när den inte är tyst och osynlig. Ägare av reaktiva hundar får daglig kritik och onda ögon av omgivningen.

Jag vill att du ska veta att det INTE är ditt fel. Jag har arbetat med reaktiva hundar i över ett decennium nu och jag har lärt mig att 99% av reaktiva hundar aldrig har upplevt trauma, och nästan alla jag har arbetat med har socialiserat sin hund på olika sätt och fortfarande fått samma resultat.

Min stora slutsats efter alla dessa år är att en stor del av beteendet är genetiskt. Så din hund kom med största sannolikhet förprogrammerad att vara reaktiv. Det kanske låter oöverkomligt men vi har alla har gener vi bär med oss från våra föräldrar och morföräldrar. Trots det kan vi fortfarande kliva ur dessa förutbestämda spår och bana en ny väg för oss själva. Det här kan också din hund göra med rätt träning.

Så nej, dina handlingar har med största sannolikhet inte gjort din hund reaktiv…och det finns hopp. Jag lovar!

Dela gärna med andra hundägare om du gillar detta. 🙏

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET