fbpx

Omdömen

Återkoppling från Nino

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Nino började sin privat coaching med mig i våras och hade då extremt svårt att slappna av frös och så fort han såg en människa på promenaden.

_____
vi hade ständigt dåligt samvete att det var vårt fel ofta men nu har vi fått så mycket verktyg och förståelse för honom i hans agerande i vardagen.”
____

Ninos fina ägare Lotta beskrev honom som:

“Orolig, skeptisk, pessimistisk och lite rädd för saker. Även saker som sker dagligen och han känner igen. Svårt att lyssna, ofokuserad vid promenader bla.”

Vi jobbade mycket med Ninos stresshantering eftersom allt stressade honom, och så klart hans optimism så att konstiga saker inte längre triggade honom. Jag insåg också snabbt att Nino var en väldigt oflexibel hund och att mycket av han stress kom från frustration. Därför fick Nino och Lotta jobba mycket med flexibilitet, så att Nino till slut insåg att han inte behövde blir stressad om saker och ting inte gick som han vill. Idag beskriver Lotta att:

“Han har lärt sig att lyssna bättre, han är mer fokuserad, fortfarande en pessimistisk skeptiker vilket är hans personlighet men kommer snabbare ur det nu.”

“Jag har fått stor förståelse för honom och hans agerande och mitt/vårt beteende mot honom. Hur vi kan agera och hitta lösningar för att hjälpa honom och oss själva i olika situationer.”

Lotta känner att framtiden är ljus:

“Känns riktigt bra nu, vi hade ständigt dåligt samvete att det var vårt fel ofta men nu har vi fått så mycket verktyg och förståelse för honom i hans agerande i vardagen.”

Det som Lotta känner att hon fått ut mest av sin tid med privat coaching hos mig är:

“Att få en hund att känna sig trygg och hjälpa den bygga självkänsla är så viktigt!”

“Privat coaching är ett väldigt bra sätt att få personlig hjälp med sin hund. Du förstår både ägare och hund och förklarar pedagogiskt och enkelt hur man kan kan agera i vardagen och i träning. Lättsam, enkel person där man kan få känna sig lite dum som inte fattat bättre i olika situationer med sin hund 😄”

Jag har älskat att jobba med Lotta och Nino och det var så kul att se den hund han hade blivit, från att ha pipit och gnällt under hela vårt träningspass till att lugnt lägga sig ner och chilla i en helt ny miljö. Tusen tack för att jag fick vara med på er resa!

Ännu en återkoppling från Lotta låter så här (december 2022)

“Det går riktigt bra med Nino, han är som en annan hund nu. Inte lika stressad, kan lugna ner sig snabbt även då han blir stressad. Han lär sig och lyssnar, kan vara lös och stannar vid inkallning. Så himla skönt! Vi är så nöjda 🤗”

 

 

 

 

 

 

 

 

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET