Obi, en stressad Drever som redan efter 4 veckor på min onlinekurs börjar se fantastiska framsteg. 

_____
“Jag ville egentligen bara säga tack för all hjälp jag fick via din onlinekurs. Jag har lärt mig så otroligt mycket och är så stolt över Obi!”
____

Obis fina ägare skickade just ett så fanatiskt mejl till mig som jag bara måste dela. Jag hoppas verkligen att det här når andra som har lättstressad hundar där ute. Det finns hjälp!

“Jag går just nu din onlinekurs för reaktiva hundar med vår hund Obi. Vi har ständigt gjort små framsteg med Obi och hans reaktivitet men under dom senaste veckorna har jag verkligen börjat se stora framsteg. 

Idag gjorde Obi sitt bästa hundmöte någonsin! Han skulle just gå på toa (nr 2) och en hund kommer gående mot oss, jag var upptagen med att plocka upp efter honom och kunde inte hinna fram med någon belöning. I vanliga fall hade Obi stelnat och möjligtvis gjort utfall. Idag kollade han på hunden, kollade på mig (fick en yes-markör) och gick sedan ifrån hunden en aningen och sedan vidare. Jag har aldrig någonsin sett honom så lugn och kontrollerad runt en annan hund tidigare. 

Även andra hundmöten denna månaden har gått otroligt bra, han är lugn och kontrollerad men fortfarande intresserad av hunden. Men jag kan se att stressnivån inte går upp så mycket som den brukar och att han lättare kan fokusera på mig.

Jag ville egentligen bara säga tack för all hjälp jag fått via din onlinekurs. Jag har lärt mig så otroligt mycket och är så stolt över Obi! Jag vet att vi kommer ha dagar och möten där det går mindre bra men att jag nu verkligen kan börja se en förändring känns helt otroligt!” 

VILL DU HA HJÄLP MED DIN HUND?

Läs mer om privat coaching online här!

Q

Eller skicka mig ett mejl så kan jag berätta mer om hur jag kan hjälpa dig!

Q