fbpx

Omdömen

Brev från Obis ägare som går min onlinekurs

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Obi, en stressad Drever som redan efter 4 veckor på min onlinekurs börjar se fantastiska framsteg.

“Jag ville egentligen bara säga tack för all hjälp jag fick via din onlinekurs. Jag har lärt mig så otroligt mycket och är så stolt över Obi!”

Obis fina ägare skickade just ett så fanatiskt mejl till mig som jag bara måste dela. Jag hoppas verkligen att det här når andra som har lättstressad hundar där ute. Det finns hjälp!

“Jag går just nu din onlinekurs för reaktiva hundar med vår hund Obi. Vi har ständigt gjort små framsteg med Obi och hans reaktivitet men under dom senaste veckorna har jag verkligen börjat se stora framsteg. 

Idag gjorde Obi sitt bästa hundmöte någonsin! Han skulle just gå på toa (nr 2) och en hund kommer gående mot oss, jag var upptagen med att plocka upp efter honom och kunde inte hinna fram med någon belöning. I vanliga fall hade Obi stelnat och möjligtvis gjort utfall. Idag kollade han på hunden, kollade på mig (fick en yes-markör) och gick sedan ifrån hunden en aningen och sedan vidare. Jag har aldrig någonsin sett honom så lugn och kontrollerad runt en annan hund tidigare. 

Även andra hundmöten denna månaden har gått otroligt bra, han är lugn och kontrollerad men fortfarande intresserad av hunden. Men jag kan se att stressnivån inte går upp så mycket som den brukar och att han lättare kan fokusera på mig.

Jag ville egentligen bara säga tack för all hjälp jag fått via din onlinekurs. Jag har lärt mig så otroligt mycket och är så stolt över Obi! Jag vet att vi kommer ha dagar och möten där det går mindre bra men att jag nu verkligen kan börja se en förändring känns helt otroligt!” 

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET