Noah, en försiktig Shetland Sheepdog som skällde på hundar på promenaden och lätt gick upp i stress.

_____
“Han har blivit BETYDLIGT lugnare på promenaden
____

När Noahs matte hörde av sig till mig i början av 2021 så beskrev hon Noah såhär:

“Han gör utfall mot hundar på promenaden. Han har även nära till skall i andra situationer, och blir lätt stressad. Det är jobbigt att se på för jag ser ju att han är på helspänn och stressad ganska ofta på promenader och jag kan inte hjälpa honom.” 

Fokus för Noah var lugn, optimism och avståndstagande. Vilan var mest behövd hemma där han gärna skällde på grannarna ut genom fönstret och var på spänn när matte och husse gick runt. Ute på promenaden var det mest hans osäkerhet och hans vallhundsgener som gjorde at han inte ville gå undan när det kom en hund så det jobbade vi mycket på. Efter 6 månader av träning säger nu Noahs matte så här:

“Han har blivit BETYDLIGT lugnare på promenaden, fått bättre kvalitet på vilan, blivit lite mer självsäker

Det som Noahs matte känner att hon lärt sig är:

“Massor! Bla betydelsen av vilan och hur helheten hänger ihop.”

“Sen vill jag tacka för en otroligt givande coaching! Jag är så glad över att jag valde att ta kontakt med just dig, och vill verkligen understryka hur viktigt detta varit för mig, men framförallt för Noah. Nu känns det som att vi har bra balans som grund att jobba ifrån. Det kommer jobbiga dagar och jobbiga hundmöten, men nu har vi verktygen att jobba oss igenom de jobbiga mötena och även tiden efter.”

Det har varit fantastiskt att se Noah gå från klarhet till klarhet och även fast hundmötena fortfarande behöver hanteras så har de tagit extremt stora steg framåt och jag vet att de kommer komma hela vägen in i mål. Jag önskar er all lycka till i framtiden. ❤️

VILL DU HA HJÄLP MED DIN HUND?

Läs mer om privat coaching online här!

Q

Eller skicka mig ett mejl så kan jag berätta mer om hur jag kan hjälpa dig!

Q