fbpx

Omdömen

Noah – En försiktig Sheltie

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Noah, en försiktig Shetland Sheepdog som skällde på hundar på promenaden och lätt gick upp i stress.

_____
“Han har blivit BETYDLIGT lugnare på promenaden
____

När Noahs matte hörde av sig till mig i början av 2021 så beskrev hon Noah såhär:

“Han gör utfall mot hundar på promenaden. Han har även nära till skall i andra situationer, och blir lätt stressad. Det är jobbigt att se på för jag ser ju att han är på helspänn och stressad ganska ofta på promenader och jag kan inte hjälpa honom.” 

Fokus för Noah var lugn, optimism och avståndstagande. Vilan var mest behövd hemma där han gärna skällde på grannarna ut genom fönstret och var på spänn när matte och husse gick runt. Ute på promenaden var det mest hans osäkerhet och hans vallhundsgener som gjorde at han inte ville gå undan när det kom en hund så det jobbade vi mycket på. Efter 6 månader av träning säger nu Noahs matte så här:

“Han har blivit BETYDLIGT lugnare på promenaden, fått bättre kvalitet på vilan, blivit lite mer självsäker”

Det som Noahs matte känner att hon lärt sig är:

“Massor! Bla betydelsen av vilan och hur helheten hänger ihop.”

“Sen vill jag tacka för en otroligt givande coaching! Jag är så glad över att jag valde att ta kontakt med just dig, och vill verkligen understryka hur viktigt detta varit för mig, men framförallt för Noah. Nu känns det som att vi har bra balans som grund att jobba ifrån. Det kommer jobbiga dagar och jobbiga hundmöten, men nu har vi verktygen att jobba oss igenom de jobbiga mötena och även tiden efter.”

Det har varit fantastiskt att se Noah gå från klarhet till klarhet och även fast hundmötena fortfarande behöver hanteras så har de tagit extremt stora steg framåt och jag vet att de kommer komma hela vägen in i mål. Jag önskar er all lycka till i framtiden. ❤️

 

 

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET