fbpx

Kost & Hälsa

Jag frågar alltid nya kunder om deras hundar kliar sig ofta… varför? 

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

En ny studie har bekräftat det jag misstänkt länge: Hundar som har hudallergi (fast jag tror det gäller alla allergier som leder till klåda) visade mycket oftare rädslor, ångest, reaktivitet mot hundar, människor och ägaren samt hade problem med hantering, visade uppmärksamhetssökande beteenden och gick lätt upp i stress när de jämfördes med en grupp hundar som inte hade hudallergi.

Vad som är hönan och ägget vet vi inte men att klåda leder till stress, som i sin tur leder till mer allergi och klåda är en bra gissning. Så, om du har en hund som kliar sig mer än 3ggr per timme och ofta långa stunder varje gång, samt gnager och slickar sig själv mycket så är det dags att kolla upp om din hund kan vara allergisk!

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET