fbpx

Beteende

Flexibilitetsträning med Tokiga Tanten

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Under högtider som jul och midsommar kommer mycket vara annorlunda för din hund, speciellt om ni ska bort eller om ni ska bjuda hem släkt och vänner. Den här förändringen i rutinen kan göra många hundar stressade och det beror på deras oflexibilitet.

En oflexibel hund suger åt sig rutiner som en svamp och så fort en rutin bryts blir de stressade och svarar med gnäll och skäll. Många tror därför att de här hundarna behöver fler rutiner… men sanningen är att de behöver motsatsen. Så, om du vet att din hund kommer reagera på förändringen i er rutin över jul och nyår, då är det dags att träna flexibilitet nu!

Hur gör man då? Jo du kan börja så enkelt som att mixa upp vart och när du går på promenader, ge din hund frukost och middag på olika tider varje dag eller plocka fram kopplet då och då utan att gå ut. Ju mer du kan mixa upp den rutinen som vanligtvis stressar din hund ju mer flexibel blir de och det kommer sprida sig till hela deras liv, inte bara den lilla övningen vi jobbar med.

I videon finns en fantastisk flexibilitetsövning för alla er som har hundar som skäller direkt när dörrklockan ringer. Gå in och kika på den nu!

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET