fbpx

Kost & Hälsa

Välj rätt omega 3 olja för din hund

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Väldigt många fantastiska hundägare adderar omega 3 i sin hunds mat i form av olika oljor. Men visste du att många av de oljor som säljs på marknaden för dyra pengar redan är dåliga innan de kommer till dig?

Det största problemet med omega 3 oljor, som oftast är fiskoljor, är hur de kommer förpackade. Konstigt kanske du tycker men det är SÅ viktigt att en fiskolja är förpackad i en glasflaska som helst har metallkork. Varför? Jo plast släpper igenom luft och luft är den största fienden för fiskoljor eftersom den bryter ner allt det fantastiska innehåll som vi vill ha, nämligen omega 3 fetterna.

Fiskoljor är extremt känsliga för luft och ljus och därför är många oljor som är förpackade i plast dåliga innan de kommer hem till dig… om du inte råkar ha tur och få en direkt efter tillverkning, men det händer nog inte ofta.

Så när du köper en olja, se till att den är i en mörk glasflaska med metallkork. Se sen till att använda oljan inom 3 veckor för så fort du öppnar den där korken börjar omega 3 fetterna brytas ner.

Sen finns det många andra frågor man bör ställa sig när man köper omega 3 olja, som exempelvis:

⭐️ Vad är skillnaden mellan vegetabilisk olja och animaliskolja (fisk etc)?

⭐️ Kommer oljan från hälsosamma djur och växter utan gifter som kvicksilver eller radioaktivitet?

⭐️ Ska fisken vara odlad eller fri?

⭐️ Innehåller den farliga konserveringsmedel?

⭐️ Och hur mycket olja ska min hund ha per dag egentligen?

Det här kommer vi dyka ner i under kommande inlägg.

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET