fbpx

Kost & Hälsa

Kong – en passiv aktivitet

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

En Kong är ett perfekt verktyg för att få din hund lugn när han eller hon inte vill vara det. Det första många gör fel med Kongar är att man fyller dem med torr eller klumpig mat, men det gör inte kongen så lugnande eftersom hunden kommer rulla eller slänga den runt om krig sig.

Istället, fyll dem med en så slät mat som möjligt. Min favorit, färskfoder. Målet är sen att frysa Kongen och låta din hund äta den, lite som en isglass. Perfekt för när besökare kliver innanför dörren.

Här finns en liten video om hur du använder din kong på bästa sätt.

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET