fbpx

Kost & Hälsa

Förbered för nyårsafton

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Den här är för alla fyrverkerirädda hundar!

Det är absolut dags att börja ljudträna nu, om du inte redan gjort det. Lättast ljudtränar du när din hund äter sin Kong eller tuggar på ett gott tuggben. Spela då upp fyrverkerier på låg volym på din telefon. Om din hund slutar äta är volymen för hög. Höj lite mer varje gång du tränar tills du kan ha den på hög volym, kanske till och med på TVn utan att din hund reagerar.

Vill du se hur det går till? Klicka på videon här bredvid för en full genomgång av ljudträning. 

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET