fbpx

Ska ni bort? Har ni ingen hundvakt? Läs vidare!

Något som gav mig en stor klump i magen tidigare var när vi skulle hitta någon som skulle ta hand om vår reaktiva Rottweiler när vi åkte på semester. Ibland bokade vi inte sens semestrar för att jag inte kände att hon skulle må bra någon annanstans än hemma. Jag vet att många av er känner samma sak, men jag har nu äntligen hittat någon jag önskade fanns för flera år sen! Så, du som inte har familj eller vänner som kan ta hand om er hund när ni är borta, det här insägget är till dig. 😊

Fenomenet heter ”house sitting”, eller husvakt på svenska. Du lånar ut ditt hus mot att de som bor där tar hand om din hund. Sidan vi använder heter Trusted House Sitters och är lite som Uber, eller Airbnb.. för familjer med djur! Här lägger man upp en profil och berättar mer om sin hund och hus och sen kan resande personer ansöka om att få ta hand om din pälskling. Låter lite läskigt eller hur?? Jag förstår, men innan man bestämmer sig kan man kolla på recensioner från tidigare husvaktningar. Sen kan du prata med personerna via zoom och efter det bestämma vem som passar bäst för er. Hela processen är väldigt säker och sidan erbjuder till och med försäkringar ifall något går fel.

Den här sidan har öppnat vår värld och vi kommer under 2023 både låna ut vårt hus (och hund) samt resa till andras. Det fantastiska är att alla vinner.. de som bor får bo gratis och gosa med en fantastisk hund, och de som lånar ut sitt hem får en entusiastisk hundvakt och sparar pengar på pensionat eller annan hundvakt och vet att hunden har det bra hemma.

Kolla in Trusted House Sitters här (obs affiliate länk): Få 25% rabatt på Trusted house sitters!

Du kan kika gratis men att lägga upp en profil kostar. Det är helt och hållet värt det… och vem vet, kanske jag och min familj är dina nästa husvaktare! 🤞😉😃

VILL DU HA HJÄLP MED DIN HUND?

Läs mer om privat coaching online här!

Q

Eller skicka mig ett mejl så kan jag berätta mer om hur jag kan hjälpa dig!

Q