fbpx

Beteende

Trusted House Sitter – Hitta hund och husvakt när du är borta!

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Ska ni bort? Har ni ingen hundvakt? Läs vidare!

Något som gav mig en stor klump i magen tidigare var när vi skulle hitta någon som skulle ta hand om vår reaktiva Rottweiler när vi åkte på semester. Ibland bokade vi inte sens semestrar för att jag inte kände att hon skulle må bra någon annanstans än hemma. Jag vet att många av er känner samma sak, men jag har nu äntligen hittat någon jag önskade fanns för flera år sen! Så, du som inte har familj eller vänner som kan ta hand om er hund när ni är borta, det här insägget är till dig. 😊

Fenomenet heter ”house sitting”, eller husvakt på svenska. Du lånar ut ditt hus mot att de som bor där tar hand om din hund. Sidan vi använder heter Trusted House Sitters och är lite som Uber, eller Airbnb.. för familjer med djur! Här lägger man upp en profil och berättar mer om sin hund och hus och sen kan resande personer ansöka om att få ta hand om din pälskling. Låter lite läskigt eller hur?? Jag förstår, men innan man bestämmer sig kan man kolla på recensioner från tidigare husvaktningar. Sen kan du prata med personerna via zoom och efter det bestämma vem som passar bäst för er. Hela processen är väldigt säker och sidan erbjuder till och med försäkringar ifall något går fel.

Den här sidan har öppnat vår värld och vi kommer under 2023 både låna ut vårt hus (och hund) samt resa till andras. Det fantastiska är att alla vinner.. de som bor får bo gratis och gosa med en fantastisk hund, och de som lånar ut sitt hem får en entusiastisk hundvakt och sparar pengar på pensionat eller annan hundvakt och vet att hunden har det bra hemma.

Kolla in Trusted House Sitters här (obs affiliate länk): Få 25% rabatt på Trusted house sitters!

Du kan kika gratis men att lägga upp en profil kostar. Det är helt och hållet värt det… och vem vet, kanske jag och min familj är dina nästa husvaktare! 🤞😉😃

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET