fbpx

Mindset

Varför Du Borde Slänga ut Din Hunds Matskål

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Varje dag ger du bort flera matskålar fulla med mat… helt gratis! Mat som din hund skulle älska att jobba för. Att skippa skålen och istället använda maten för träning och mental berikning gör din hund glad, vältränad och trött. 

Integrerad Träning Varje Dag

Om du går till en djurpark runt matdags kommer du att se apor, björnar och pingviner som matas från en rad till konstiga mojänger. Det här är vad vi kallar berikning.

Vi har länge insett att djur i fångenskap har ett behov av att få sådan här mental berikning men tyvärr har våra hundras matning blivit en enkel rutin som inte get mycket hjärngympa för vovven. 

Genom att fundera på vad din hund behöver träna på den dagen och istället lägga kulorna (eller färskfodret) på det så får din hund automatiskt mental berikning som gör din hund glad och trött, samtidigt som du är ett steg närmare en mer vältränad hund. 

Aktiveringsövningar

Ibland hinner man inte träna, och det är ok för det finns flera mentalt berikande aktiveringar som inte kräver din involvering.

Det här kan vara leksaker, köpta och hemmagjorda, där din hund måste arbeta för sin mat. Eller enkla lekar som du sätter upp och sedan låter din hund leta maten tills de är klar. Detta är något som de flesta hundar älskar!

Det bästa exemplet är en fylld Kong med fruset färskfoder. Det här är en av de bästa passivitetsövningarna du kan ge din hund.

En annan favorit är sprinkelmatning. Bara släng en handfull mat på gräsmattan och låt din hund söka. Perfekt för att bygga både tålamod och optimism.  Om du vill få ännu fler tips, kolla in min video här nedanför!

Fler tips på hur du kan skippa skålen!

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET