fbpx

Kost & Hälsa

Vet du verkligen om ditt foder ger din hund alla vitaminer och mineraler de behöver varje dag?

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Färskfodertips! Vet du verkligen om ditt foder ger din hund alla vitaminer och mineraler de behöver varje dag?

Vi måste sluta lita blint på vad företag, försäljare och till och med veterinärer säger. De har oftast ingen utbildning inom näring och i grund och botten vill de sälja sitt märke till dig så deras åsikt kommer alltid vara skev. Istället, vänd på påsen och kolla vad det står på baksidan.

Här är två enkla sätt att se om ett färskfoder är komplett:

Finns det en källa till jod?

Jod kommer nästan alltid från ett tillskott eller kelp. Står det inte kelp eller ett specifikt tillskott på påsen är den inte balanserat och ska inte kallas ett helfoder.

Finns det en källa till Vitamin-e?

Den här vitaminen är oftast tillsatt i from av ett tillskott men kan också adderas med solrosfrön och mandlar. Ser du inte något av de här i ditt foder är det inte komplett.

“Det är ju bra, men jag matar torrfoder”.

Då har jag en 4-dagars e-mailserie med ALLT du behöver veta för att välja rätt torrfoder för din hund. Det är helt gratis och du kan gå med HÄR

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET