fbpx

Uncategorized

Mina bästa tips för att integrera träningen i vardagen

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Låt oss dyka in i några av mina favoritsätt för att integrera hundträningen i ditt dagliga liv.

1) Träna under dina promenader

Jag älskar att smyga in små träningspass när jag är ute och går. Det här är den perfekt tiden att träna din hund, men undvik att träna dem när de är som mest stressade för då går all kunskap in genom ena örat och ut genom det andra… som du kanske ha märkt.

Så, sluta titta på din telefon (vi är alla frestade, jag vet 😊) och använd den här tiden till strategisk träning istället! Det är DET BÄSTA sättet att integrera hundträning i ditt liv.

2) Träna medan du tittar på TV

Smyg in lite snabb och enkel träning under reklamerna medan du tittar på TV. Om du kör Netflix, smyg in lite träning mellan avsnitten! Sätt upp ett mål för dig själv där du tex ska göra 1-3 tränings-sessioner den kvällen och håll dig till det. Bocka av varje session när du är klar.

3) Träna medan du lagar mat eller städar

För de lugnare övningarna som platsleken, ÄLSKAR jag att träna medan jag gör saker i huset. Jag ställer helt enkelt bädden i samma rum och börjar till exempel tömma diskmaskinen samtidigt som jag belönar min hund periodvis för att han stannar i sin bädd.

REDO FÖR FLER TIPS?

Psst…har du inte gått med i min Beteende Bootcamp ännu? Du får 5 dagar av kunskap helt GRATIS. Klicka här om du vill veta mer!

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET