fbpx

Mindset

1% förändring per vecka är 52% förändring över ett helt år!

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

När du har en reaktiv hund kan målet av att leva ” ett normalt liv” verkar så stort. Det känns som att du aldrig kommer dit och det finns inget slut i sikte. 

Innan jag hade Jura tyckte jag att agility var världens coolaste sport, men det verkade så svårt. Sedan började jag träna med Jura och lärde mig att man nästan aldrig kör en hel bana förutom på tävling. Träningen består istället av att öva på de minsta detaljerna, som hur tight din hund hoppar och vänder runt ett hinder, eller åt vilket håll din hund vänder när de kommer ut ur en tunnel… och för att inte tala om alla kommandon man ska lära sin hund. Man gör det här om och om igen, tills din hund är en mästare. Sedan går du vidare till nästa sak. Det här lärde mig att se hundträning på ett helt nytt sätt. 

Fokusera inte på helheten, fokusera på de små detaljerna som så småningom kommer att ta dig dit!

Alltför många av mina kunder vill komma ut och träna på andra hundar och människor omedelbart, men deras hundar har inte alla färdigheter de behöver för att lyckas. Tänk istället på vad du kan göra idag för att få dig 1 % närmare ditt mål. Till exempel: 

  • Träna din hund att ligga på bädden medan du gör dig i ordning så att din hund inte blir stressad när du lämnar huset. 
  • Gör en optimismövning per dag för att bygga upp din hunds självförtroende. 
  • Gör gå och nosa-övningen i början av varje promenad.
  • Arbeta med din hunds impulskontroll 3 gånger den här veckan. 

Jag vill också att du lovar dig själv att du KOMMER att fira de här små segrarna, för även om det inte verkar som det, kommer de att leda dig dit du vill…till det stora målet.  

Hur du kommer att fira dina små framsteg den här veckan?

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET