fbpx

Beteende

Bästa selen för reaktiva hundar!

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Perfect Fit är selen jag ÄLSKAR och har använt för alla mina hundar. Jag har fortfarande Stellas selar från när hon var valp tills dagen hon dog.

Ledsen för den sorgliga tonen, men det är värt att notera att Stella var en 40 kg Rottweiler som var reaktiv och kastade sig mot och skällde på andra hundar. Trots det gick ingen av hennes selar någonsin sönder. De är supertåliga men ändå bekväma eftersom de är fodrade med fleece.

De består av tre delar som alla har olika storlekar, vilket gör det möjligt att få den perfekta storleken för din hund. Det är bara toppen som har olika färger, men det finns många att välja på så jag har aldrig tyckt att det var ett problem.

Här finns en videorecension av selarna (klicka på bilden)

Tyvärr säljer jag dem inte längre, men kolla in deras hemsida för mer information.

https://perfect-fit-dog-harness.com/PFSizing

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET