fbpx

Kost & Hälsa

Supermaten i din trädgård som du tror är ogräs!

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Visste du att maskrosor är ett FANTASTISKT tillskott till din hunds matskål och en av de 5 mest näringsrika växterna i världen! Maskrosor innehåller massor av vitamin C, betakaroten, vitamin K och kalium.

Maskrosor är också fulla av prebiotiska fibrer, tarmläkande inulin, polyfenoler som renar levern och andra antiinflammatoriska egenskaper. Du kan också göra en olja eller salva av växten eftersom den är fantastisk att läka spruckna tassar och sår.

Du kan servera hela plantan, inklusive rötter och blad till din hund. Så länge du vet att växterna inte har besprutats med ogräsmedel kan du bara plocka dem och lägga till dem i din hunds matskål som de är. Men många hundar är kräsna så det kan vara lättare att skära upp den i små bitar eller gömma den i smakrik benbuljong.

Smaklig måltid!

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET