fbpx

Egenvård

Har du någonsin känt att din energi helt försvinner efter lunch?

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Sen Esme, mitt andra barn, kom till världen har jag varit trött. Hela tiden. I början är det ju normalt, men efter 2,5 år när jag inte längre blir väckt på natten och jag är tillbaka i en någorlunda normal arbets-/livsrutin borde jag INTE känna mig utmattad varje dag.

Jag gick till läkaren, som inte såg några problem med mina blodprover. Jag märkte att järntabletter ibland gav mig en liten energikick, men inte alltid. Jag provade så många saker men inget fungerade.

Sedan råkade jag se några inlägg från @glucosegoddess på Instagram som väckte mitt intresse. Jag har lärt mig om glukostoppar för hundar när de äter mycket kolhydrater, men jag trodde aldrig att det kunde påverka mig. Jag köpte hennes bok “The Glucose Goddess Method” och började implementera hennes 4 enkla steg. Tro det eller ej… Jag fick min energi tillbaka!!!

Efter vecka 1 med hennes metod, där det ENDA jag behövde göra var att implementera mer protein i min frukost, kände jag mig fantastisk. Inget behov av järnpiller eller mängder av kaffe. Jag hade energi hela dagen. Jag började äta 2 ägg varje morgon och med detta enkla steg kände jag mig fantastisk, och det var SÅ lätt. 

Så jag vill dela det här med dig, ifall du behöver en energiboost. Prova en proteinrik frukost och se hur du mår. Det behöver inte vara ägg, det kan vara vilket protein som helst och du kan mixa och matcha som du vill. En extra fördel är att mina sockerbegär har minskat mycket också.

Kommer du att prova det här tipset för att öka dina energinivåer? Och vad kommer du att välja att äta som din proteinrika frukost?

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET