fbpx

Beteende

Testa den här roliga fokusleken

Välkommen!

Låt mig vara din personliga guide på din resa från stress och ångest till ett harmoniskt liv med en hund som du kan vara stolt över att promenera förbi dina grannar.

Hejsan!

Gratis webinar - Stressfri Hantering

Jag vill ha!

kategorier

Tittar din hund knappt på dig när ni är ute? Dags att addera lite party på dina promenader!

Om du vill ha mer fokus från din hund, då måste du vara roligare att titta på. Förlåt..

Att säga “duktig killa/tjej” eller ge en tråkig torr godis räcker inte för de flesta hundar när de har 1 miljon lukter att lukta på och 5 tusen saker att titta på. Allt är roligare än du.

Du är som en mormor som vill bli inbjuden till tonårsdiskot. Det kommer bara inte att hända.

Så, hur gör vi DIG roligare för din hund? Genom att vara mer oförutsägbar och ha mer kul med din hund. Det måste vara värt att titta på dig… och det kommer att vara när du har testat surprisebelöning!

Den här leken förvandlar dig till en spelautomat där din hund kan vinna jackpotten om han bara tittar på dig lite oftare. Jag kommer att förklara allt i min video så kolla in den nu!

Den här övningen kan göras med godis eller en leksak, kom bara ihåg att en leksak ger mer energi så du kanske måste hjälpa din hund att lugna ner sig genom att sprinkelmata efteråt.

Du behöver inte ha din hund lös, som i videon. Den fungerar lika bra på koppel.

Gör inte den här leken runt andra hundar eftersom chansen är stor att de andra hundarna tycker att du är roligare än deras egen ägare, vilket betyder att de kommer att vilja vara med på festen.

Ha kul med den här roliga fokusövningen!

+ visa kommentarer

- Hide Comments

kommentera

Reply...
MER OM MIG

Mitt uppdrag i livet är att ge dig rätt verktyg och kunskap så att du kan hjälpa din hund att gå från  stressad och skällig till lugn och självsäker. Med min unika metod hjälper jag dig att förstå din hund bättre så att du aldrig mer behöver känna dig frustrerad eller förvirrad.

Om din hunds beteende gör dig galen, är du på rätt plats! Låt oss börja!

 Så vad är orsaken till din hunds problem? Här är min teori!

BLOGGINLÄGG

Här är mitt favorit tillskott för stressade hundar. Det innehåller allt din hund behöver för att hålla sig lugn. 

blogginlägg

TA MIG DIT!

Få gratis kurser och mejl. 

Dra nytta av det kostnadsfria resursbiblioteket med fantastiska gratiserbjudanden bara för dig. Och se till att kika in här då och då för det kommer mer!

GRATISBIBLIOTEKET